VI ÄR EN DEL AV AKUTGRUPPEN | 0521-20 55 85

Hyra hjärtstartare

Ni kan välja att Hyra er hjärtstartare till en låg månadskostnad.

Garantimärke mini      Hjartstartarskylt      Garantimärke mini

NYHET!! Hyr en Hjärtsäker Zon.

Ni kan hyra en komplett Hjärtsäker Zon med lättanvänd hjärtstartare av marknadsledande kvalitet.

Ingår: 

  • Utplacering av Philips Hjärtstartare inkl.väska
  • Grundutbildning "HLR med hjärtstartare" för ca 12 personer
  • Repetitionsutbildning varje år
  • Årlig tillsyn och service av hjärtstartaren
  • Registrering i Hjärtstartarregistret
  • Uppskyltning

Månadsavgift: 800 SEK exkl.moms

(vid behov kan zonen utökas med fler hjärtstartare och utbildning av fler personer, mot tilläggsavgift)

Hyresavtal 48 månader. Om hjärtstartaren använts i skarpt läge tillkommer extra avgift för återställning med nya elektroder och eventuellt nytt batteri. Kvartalsvis fakturering. Totalt 4 kurstillfällen under hyresperioden.

Ring oss på 0521-20 55 85 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. om ni vill veta mer och för att beställa en Hjärtsäker Zon. 

heartstart hand-väska  elektroder hs1vx  HLR hjärtstartare Lundgren liten

 

 ________________________________________________________________

Alternativ:

Från ca 260 SEK/månad (exkl.moms) kan ni även välja att hyra en bra hjärtstartare utan utbildning och service. Detta rekommenderas för de som t ex har interna instruktörer och därmed saknar behov av en extern utbildare.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. för mer information om detta, och exakt månadshyra baserad på vilken modell, eventuell tilläggsutrustning ni önskar (t ex väska, larmat skåp, utbyteselektroder, utbytesbatteri), avtalstid osv.  Obs! Möjligheten att hyra gäller juridiska personer (ej privatpersoner).

 

 

   
     
   

 

   

 

  -  
 
 För en komplett lösning  -  Hyr en Hjärtsäker Zon!

 

 

Vanliga frågor och svar (FAQ)

Kan jag hyra en hjärtstartare om jag är en privatperson?

Möjligheten att hyra hjärtstartare hos oss gäller juridiska personer, alltså företag, föreningar, myndigheter och kommuner. Som privatperson köper du istället hjärtstartaren, och vi kan oftast erbjuda ett rabatterat pris för att öka antalet hjärtstartare i hemmen.

Varför rekommenderar ni just Philips HeartStart på flera ställen?

Väljer ni hjärtstartaren HeartStart har ni den modell som ger kanske allra mest hjälp med hur man utför HLR. Detta gör apparaten extra lämplig för ovana användare. Den har också en elektrodkontroll som säger till om man har missat utgångsdatum och de börjar torka. Eller att någon har varit lite för nyfiken och "råkat" öppna den lufttäta elektrodförpackningen. Eller att förpackningen på annat sätt har skadats och luft läcker in. Detta är en ovanlig men viktig funktion. HeartStart är också väldigt snabb i analys och uppladdning vilket gör att man kan ge HLR med kortare uppehåll.

Trots att HeartStart har en så bra HLR-guide, rekommenderar vi alltid att man regelbundet går en kurs i HLR hos en duktig HLR-instruktör.

Vad är viktigast vid valet av vilken hjärtstartare vi ska hyra?

När ni ska välja modell av defibrillator (som är det traditionella namnet) är det några saker ni behöver tänka på: För att vara säker på att klisterelektroderna verkligen funderar, och inte har torkat, är det värdefullt om apparaten har elektrodkontroll. Då säger apparaten till om elektroderna behöver bytas. Det är tyvärr vanligt att någon öppnar förpackningen i förtid, vilket då leder till elektroder som kanske inte fungerar i ett akutläge.

För att kunna användas även av de som inte har aktuella HLR-kunskaper bör hjärtstartaren vara utrustad med vad vi kallar HLR-guide, alltså en talguide för hur man utför hjärt-lungräddning. Även om man gått en kurs så är det enkelt att glömma sig när det verkligen gäller.

Det är också bra om apparaten är så snabb som möjligt, vilket innebär att tiden för analys och uppladdning är så kort som möjligt. Varför? Jo, för under denna tiden kan man inte utföra bröstkompressioner. Varje sekund som man inte gör kompressioner så står cirkulationen still och blodtrycket sjunker snabbt.

Kan man hyra hjärtstartare t ex över en helg eller någon vecka?

För arrangemang av olika de slag, t ex idrottstävlingar, konferenser, konserter osv finns det ibland möjlighet att hyra komplett hjärtstartare.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. med förfrågan kring detta!