Serviceavtal

Vill ni slippa komma ihåg elektrod- och batteribyten? Vill ni kanske också försäkra er om att kunskaperna i HLR/D-HLR hålls aktuella?

Serviceavtal Basic:

Vi skickar er nya elektroder och batteri när det är dags att byta; Med detta avtal behöver ni själva inte hålla ordning på utgångsdatum eller krångla med att beställa nytt. Till en låg månadskostnad sköter vi detta åt er! (Elektroder skickas vid utgångsdatum, batteri skickas när ni meddelar oss om att er hjärtstartare varnar för "svagt batteri").

Serviceavtal Plus

Förutom ovanstående service, får ni med detta avtal också repetitionsutbildning i HLR eller D-HLR för en grupp varje år. Vi kontaktar er en gång per år för att planera in en kursdag som passar er, och dessa kurser ingår i avgiften. Välj mellan basal HLR för max 12 deltagare, alternativt D-HLR för max 6 deltagare.

I detta avtal ingår också att instruktören byter ut elektroder och batteri på plats, samt gör en fysisk kontroll av utrustningen varje år.

Har ni idag ingen hjärtstartare föreslår vi att ni hyr en AKUTväska Plus, där det förutom årlig utbildning i HLR alternativt Brandskydd (varannan gång) även ingår en rejäl Första Hjälpenväska med förband och hjärtstartare. Även extra besök mellan utbildningarna för service och kontroll av väskan. Pris från 1.300 SEK (utbildning för max 12 personer). 

Obs! För närvarande erbjuds Serviceavtal Plus och AKUTväska Plus inom Västra götaland.

Avgiften för Serviceavtal gäller per hjärtstartare. Har ni flera hjärtstartare och/eller behöver repetitionsutbilda fler personer, räknar vi ut en anpassad avgift för just er. Kostnad för första utbildningstillfället i samband med köp av hjärtstartaren tillkommer.

Avgift för våra serviceavtal

Prislista
ModellBASICPLUS
Philips HS1 & FRx samt Mediana HeartOn A10 120 SEK/månad 700 SEK/månad
     
  -  
Moms tillkommer! Avgiften för våra serviceavtal faktureras halvårsvis i förskott. Ingen bindningstid utan avtalet gäller för den redan betalda serviceperioden. Meddela oss en månad innan ny fakturering om ni önskar avsluta serviceavtalet.

Om ni använt er hjärtstartare skarpt så får ni själva bekosta det extra bytet av elektroder och batteri som detta medför. Om ni så önskar kan vi komma till er och utföra även detta bytet samt kontrollera utrustningen, då mot en tilläggskostnad.

Vi tycker dock själva att ni som kund klarar er bra även utan serviceavtal eftersom de flesta av våra modeller är så lättskötta. De självtestar sig och säger till om batteriet börjar bli svagt. Väljer ni en modell ur HeartStart-serien (Philips) så testas även elektrodernas skick, och hjärtstartaren säger till även om ni glömt byta vid utgångsdatum så att dessa blivit gamla och börjat torka, alternativt om de torkat pga att förpackningen öppnats eller av annan orsak inte är lufttät.